Het slot van de midweek

Donderdagavond al weer de laatste over heerlijke avondmaaltijd. Deze keer paté vooraf.

Daar was de keuze roodbaars..

Of de malse varkens medaillons.

het dessert was eigenlijk boerenjongens met vanille ijs en advocaatsaus, maar ik ben voor het gezonde fruit gegaan.

Na de maaltijd heb ik links en recht nog  wat foto’s gemaakt  van alle mooie quilts in wording. Hieronder een collage van mijn foto’s. Het is geen compleet overzicht, maar je krijgt een goed beeld van onze activiteit.

In de loop van de avond heb ik namens de groep Ineke bedankt voor een fantastische week. Ze kreeg een patchwork quiltershome met snoepjes en ‘snoepgeld’. Voor de oplettende lezer. Dit was mijn tweede geheime project.

Natuurlijk kon Ineke het niet laten om ons ook te verwennen. De tekst op het schattige bloknote zegt alles. Ineke, Bedankt.

Handtekening