Bouwstop opgeheven

De afgelopen dagen ben ik weer aan de slag geweest met de huisjes. Het is gelukt om 20 huisjes te bouwen. Deze keer staan ze niet in spiegelbeeld, maar zoals het originele patroon is. Ik maak ze nu helemaal machinaal. Tineke bedankt voor de miniworkshop. De luchtstukjes krijg ik er nu ook machinaal in.

Hier plaats ik een foto van één van de huisjes. De rest voeg ik aan dit  fotoalbum toe.

Handtekening

Eén gedachte over “Bouwstop opgeheven”

  1. Ik ben eindelijk weer eens naar de blogjes. De “nieuwe”? methode voor de huisjes (machinaal). Deed je ze eerst met de hand???
    Met of zonder paperpiecing (nu)? Ik geloof dat ik mijn lapjes in Frl. ga gebruiken om aan huisjes te werken tijdens de zomer…… Geen bagage en makkelijk oppakken en wegleggen….

Reacties zijn gesloten.