Koffervulling

Al enige jaren rijg ik een hexagonnetje van ieder stofje dat ik in een project gebruik. Inmiddels zijn er bijna 1800 hexagonnetjes klaar om verder te worden verwerkt. Terwijl ik aan het rijgen was, hield ik altijd mijn ogen open voor een leuke manier om de hexagonnetjes te verwerken. Deze keer geen bloemtjesmotief. Tot ik op het blog van Annemieke dit bericht las. Piramides, dat gaat het worden. Mijn handwerk koffertje stond al even leeg, dus dat werd snel gevuld.

In ieder zakje zitten tien hexagonnetjes van één kleurgroep. Ik naai ze aan elkaar van licht naar donker. Van de blauwe heb ik de eerste vijf piramides in elkaar zitten. Hoe die verder aan elkaar komen ga ik later bedenken. Voorlopig kan ik piramides naaien. Het zullen er uiteindelijk 200 worden. Ik hoef me voorlopig dus niet te vervelen.

Handtekening

2 gedachten aan “Koffervulling”

  1. Jij kan in ieder geval vooruit! Hexjes zijn altijd leuk en met deze lapjes helemaal, wanr je wordt iedere keer herinnert aan waar het voor is gebruikt!
    Groetjes
    Marina

Reacties zijn gesloten.