Bouwupdate van dinsdag

Het is weer dinsdag. Het moment dat ik laat weten hoe de huizen bouw deze week is verlopen. De opbrengst is deze week slechts één huisje. Het staat bovendien nog erg scheef op de foto ook. Ik hoop volgende week meer huisjes klaar te hebben, maar deze week hadden andere projecten voorrang.

Handtekening

2 gedachten aan “Bouwupdate van dinsdag”

  1. Het is er toch weer eentje Helma al staat het huis wel op een helling! Het fotograferen van die dingen is nog een kunst op zich he, zeker als je zoals ik gelijk met de IPad werkt en niet eerst even met een computer de foto even kan ‘bij’ snijden….
    Het is wel weer een mooi blauw huisje!
    Groetjes
    Marina

  2. Mijn huizenbouw blijft denk ik ook ee beetje achter, zal er van de week maar weer eens naar gaan kijken

Reacties zijn gesloten.