bijzonder dagje.

Het stond eigenlijk niet op het programma, maar toch ben ik vandaag op pad geweest. Een heerlijke middag doorgebracht in een tent. En wel in Den Dolder. Daar was een kunst- en cultuurdag georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Den Dolder. De regen was behoorlijk aanhoudend, maar dat heeft de pret die wij hadden niet kunnen drukken.

Het bord is door het bedrijf Plamirel van Cuny verzorgd en kan tegen weer en wind. Terwijl wij lekker kletsen en vertelde over onze hobby aan de langs druppelende bezoekers werd er ook nog gewerkt. Aan het einde van de middag had ik weer een paar piramides in elkaar zitten.

Tot slot wil Cuny bedanken voor de leuke foto’s. Mijn camera is niet uit de tas gekomen. Volgende keer beter. En nu heb gelijk een nieuwe profielfoto. Ik was wel toe aan een vers exemplaar.

Handtekening