Voorpret.

Begin deze week ontving ik het programma voor de midweek in september. Dat is altijd een heerlijk en spannend moment. Het kiezen en uitdenken van een nieuw project is altijd het begin van de voorpret van de midweek. En deze keer zal dat niet anders zijn. Bijna alle projecten zou ik wel willen maken, maar dat is wel erg ambitieus voor één midweek. Het eerste dat ik wil maken is één van de twee kerstminiquiltjes voor in mijn quilthuisje. Welke van de twee ik ga maken weet ik nu nog niet zeker, maar dat hindert niet.

Daarnaast wil ik ook deze sterrenquilt genaamd Capistrano maken. Natuurlijk wil ik heel andere kleuren gebruiken. Ik ben nu al aan het puzzelen wat het moet worden.

Er zit ook een leuke tas in het programma, maar die komt op mijn lijstje voor ooit….. Wel wil ik ook een start maken met dit project. Een quilt met randstof van Jenny Beyer genaamd Four winds (ook bekend onder de naam Kashmir).

Voorlopig kan ik dus dromen van kleuren en lapjes kiezen.

Handtekening

2 gedachten aan “Voorpret.”

  1. Wat zijn die Capistrano en de Four Winds prachtig, hè? Ik ben echt jaloers aan het worden en heimwee aan het krijgen naar Texel. Zo ontzettend jammer dat het me niet lukt om ook te gaan.

  2. wat een mooie projecten heeft ineke weer voor jullie uitgedacht. Ben altijd jalours als ik naar de foto’s van de midweken kijk. Als alternatief ga ik in de vakantie maar een paar workshops volgen bij ineke.

Reacties zijn gesloten.