Megaklus.

Helma, zou jij mijn quilttops willen doorquilten? Jullie kennen mij, ik kan dan geen nee zeggen. Ik wist dat het geen kleine quilts waren, maar dit ….

Zes tafels waren nog niet genoeg om de quilt helemaal op te kunnen leggen.  En nummertje twee is zeker niet kleiner. Hier zie je hoe veel stof en vulling er nodig was.

De tweede top is 260 X 280 en ziet er zo uit.

Terwijl de maker van de tops de tweede aan het rijgen was, ben ik vast begonnen om de eerste door te quilten. Een simpel meanderpatroon. Dat is in dit geval al lastig genoeg. Het is op de foto misschien niet erg goed te zien, maar de rechterbovenhoek van de quilt is gequilt. Voor vandaag ben ik er even klaar mee. Wellicht morgen verder.

Handtekening

Eén gedachte over “Megaklus.”

  1. Tjonge wat een lappen, zeg. Werkt nog lastig met zo’n gladde achterkant lijkt mij. dat spul blijft maar schuiven. Sterkte met de voortgang van deze projecten.

Reacties zijn gesloten.