Geslaagde trip.

Vanmorgen zijn Miems en ik vertrokken richting Sebaldeburen. Het plan was om daar bij het quilt-atelier mooie randstof te kopen. Daar aangekomen , bleek dat we voor een zaterdag hadden gekozen waarop de winkel gesloten is. Wat teleurgesteld besluiten we om dan in ieder geval even in de hobbywinkel in Niekerk te gaan kijken, maar die is op zaterdag nooit open. Het was inmiddels tijd om te lunchen. Na wat gegeten te hebben, kwam plan B boven drijven. We besluiten om naar de Naaidoos in Nieuw-Buinen te rijden.  We hebben alleen geen idee of die niet wegens vakantie gesloten is. Gelukkig blijkt de winkel gewoon open. Het eerste dat we zien is een enorme wat verwaaide en verregende hortensia.

Binnen is er een enorme keuze. Allereerst kies ik  een rood/wit lapje voor de Capistrano en kleine bloemenknoopjes voor mijn geheime project.

Verder heb ik een collectie stoffen bij elkaar gezocht voor het Four Winds/ Kashmirpatroon. Dit is het geworden.

Als geen idee meer hebt hoe de quilts waar ik hier over heb eruit zien. Klik dan hier 

Handtekening

Eén gedachte over “Geslaagde trip.”

  1. Oh Helma, wat ben jij leuk geslaagd.
    Dit wordt weer een hele mooie!
    Ineke rood; jij geel..ik blauw.

    Ik heb er nu al zin in, jij vast ook!
    groetjes,

Reacties zijn gesloten.