Piramides zijn leuk, maar …

De afgelopen weken heb ik heerlijk piramides van de hexagonnetjes zitten naaien. Daar had ik erg veel plezier in. Nu is er weer tijd om door te gaan met het voorbereiden van de hexagonnetjes. Iedere stof die ik in een project gebruik, betekent weer een hexagonnetje. De lapjes van de Christmas Fun Bom moesten nog gedaan worden en voor het geheime project heb ik ook een heleboel verschillende stofjes gebruikt. Mijn koffertje zit nu weer vol met hexjes die ik wil rijgen. Het totaal is nog niet op de gewenste 2000, dus voorlopig zal ik nog nieuwe projecten moeten starten voor ik mijn hexagonnetjesproject kan afronden.

Handtekening

Eén gedachte over “Piramides zijn leuk, maar …”

  1. Dat vind ik nou zo zielig voor je, dat je nieuwe projekten moet gaan starten ! Groetjes en sterkte ermee ….
    Marina

Reacties zijn gesloten.