Bericht 400.

Wat gaat het snel. Vorig jaar rond deze tijd ging mijn vorige blog migreren bij weblog. Dat werd een hele toestand en daarom ben ik op 20 september 2011 zelfstandig gegaan. Nu zijn we al weer 400 berichten en ruim 25.000 pageviews verder. Dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Ik heb deze keer twee cadeautjes weg te geven. Wat het is kan ik nu nog niet laten zien. Het zijn namelijk het geheime project twee keer extra gemaakt. In de loop van de week wordt dus pas bekend wat je kan winnen.

Je dingt mee naar deze mysterie prijs door een reactie op dit bericht achter te laten. Je hebt de tijd tot zaterdagavond 12 uur. Daarna zal de trekking plaats vinden.

Handtekening

 

8 gedachten aan “Bericht 400.”

 1. Ben wel erg nieuwsgierig naar de mistery! Veel plezier in De Pelikaan en doe Miems, Ineke en andere bekenden de groeten. Groetjes, Tineke

 2. Mysterieuze dingen daar hou ik ban! Ik ding graag mee naar een prijs, want ik weet zeker dat het weer iets leuks wordt! En 400 berichtjes in een jaar is een mooi getal, ik heb ze allemaal gelezen en geniet er iedere keer weer van.
  Veel plezier op Texel en de groetjes aan alle bekenden daar!
  Marina.

 3. En gelukkig is het allemaal weer goed gekomen na het bloggers drama van vorig jaar. Vlak daarvoor begon ik jouw blog met veel plezier te volgen….. sterker nog: ik dacht dat wil ik ook! Dus niet alleen je quilts zijn een inspiratie ook je berichtjes! Veel plezier deze week en fijn dat de zomer nog even z’n best doet voor jullie deze week!

 4. Hoi Helma
  Leuk even een midweekje op Texel. Je quilts zijn weer prachtig. Passen ze allemaal nog in de kast?
  Groetjes Gré

 5. Hoi Helma
  Een fijne midweek op Texel
  Prachtige quilts laat je weer zien.
  Passen die quilts nog wel in de kast?

 6. Hoi Helma
  ben erg benieuwd wat je volgende week meeneemt naar de Bee
  en ik ding erg graag mee naar de verrrassingsprijs
  zie je later en op naar de 1000 berichten
  groetjes Jitske

 7. Zo te lezen dis het weer heerlijk op texel.
  Ik ding graag mee naar de mysterieuse prijs.
  Doe Ineke de groeten en nog een hele leuke dag .

  groetjes Connie

Reacties zijn gesloten.