Quilten is delen.

Tijdens de midweek wordt het gezegde quilten is delen op geheel eigen wijze uitgelegd. Er worden blokken gemaakt voor de stichting Verdanda. Deze keer een feesthoedje.

Naast het maken van deze blokken gebeurd er van alles. Ja, ik heb dan ineens ook hier een geheim project. Allereerst zal ik onthullen dat Miems en ik deze keer ieder ons eigen project hebben opgepakt. Miems heeft heerlijk snoeperige cupcakes gemaakt.

Ik ben met iets heel anders bezig geweest. Een minihuisje waarin je een klosje garen, naalden en spelden kan meenemen.

Hier zie je de huisjes die al verdeeld zijn. De twee bonushuisjes zal ik morgen laten zien als ik de trekking heb verricht.  Als je niet weet waar ik het nu over heb klik dan hier en lees mijn eerdere bericht.

Tot slot van dit bericht een foto met bijna alle hebbedingetjes die ik mee naar huis mocht nemen aan het einde van de midweek.

Handtekening

 

2 gedachten aan “Quilten is delen.”

Reacties zijn gesloten.