Tijd vliegt.

Nu het einde van het jaar ook al snel nadert, heb ik eens naar mijn lijstje van 2012 gekeken. En besloten wat ik dit jaar in ieder geval nog wil afmaken. Helemaal bovenaan staat de lensquilt. Het laatste bericht dat ik schreef over de lensquilt stamt van 18 augustus. Zo lag de quilt in wording op een hoek van mijn naaitafel.

Vanavond heb ik de eerste twee blokken aan elkaar gezet. Dat viel nog niet mee, maar nu de quilt weer netjes uitgelegd is, heb ik wel zin om verder te gaan.

Handtekening

2 gedachten aan “Tijd vliegt.”

  1. We hebben nog een UFO dag op 15 december 🙂
    Zit zelfs al bijna vol! Ook iets voor jou???
    Groetjes en werk ze,
    Marina.
    p.s. Ik ga maar snel verder met bouwen …

  2. Joh, hij is verder dan ik dacht! Eeven een paar dagen doorzetten, maar dat ben je al van plan denk ik.

Reacties zijn gesloten.