Houston dag 2.

De tweede nacht lekker geslapen. Nog wel heel vroeg wakker. En dan eerst maar eens ontbijten. Dit heb ik naar binnen gewerkt.

Daarna was het tijd om richting het festival te wandelen. Dit dan één van de gebouwen waar je langs komt.

Verder kon ik het niet laten om de volgende dingen even op de foto vast te  leggen.

      

Een paar kunstwerken tussen alle gebouwen. Met name de hoogte van de gebouwen blijft verbazen.

Natuurlijk heb ik niet alleen maar rondgewandeld. De meeste uren werden doorgebracht op het festival. Er zijn zoveel winkeltjes dat we pas halverwege de middag overal langs waren gelopen. Sommige kraampjes hadden zulke leuke spulletjes dat ik ze niet heb kunnen laten liggen. Hier een foto van de aankopen en gratis reclame artikelen die aan het einde van de dag mee naar he hotel gingen.

De dag werd afgesloten met een maaltijd die werd geserveerd op het terras. Het was nog aangenaam warm buiten.

Zo langzamerhand is het eigenlijk wel tijd om wat quilts te laten zien, maar ik heb die foto’s nog niet bewerkt, dus voor dit moment alleen deze foto. Ik voor de promotie quilt van het houston-festival 2012.