Houston dag 5.

De laatste dag van het festival. Eerst een stevig ontbijt. Heerlijk luchtige pancakes. De bediening is zo flitsend dat je de rekening al krijgt voor je je bord leeg hebt.

Na het ontbijt was het tijd om voor de laatste keer te genieten van alle quilts. Eerst nog een paar lapjes gekocht. Op de foto zie je ook de catalogus van het festival.

We zijn vandaag verder gegaan met fotograferen waar we gister gebleven waren. Bijzonder waren deze twee quilts van dezelfde maakster. Een grote en een mini versie, beide in de prijzen gevallen.

Terwijl wij foto’s maakte en genoten van de quilts, klonk er regelmatig hard gejuich door de zaal. Dat kwam van deze kraam. Iedere keer als er een quilt voor het goede doel werd verkocht, klonk er gejuich.

Naast de quilts waren er ook kledingstukken ingeleverd voor de wedstrijd. Hier zie je mijn favoriet.

De tentoonstelling is zo groot dat we halverwege tijd maakte om te lunchen. Op dit broodje zat een hele kip. Ze doen hier niet aan bescheidde porties.

Vervolgens weer verder met de camera. Hier een quilt die me gelijk aansprak. Hij is kleurig, maar wat ik vooral leuk vind is de bijzondere bies.

Daarom heb ik daar ook nog een foto van gemaakt.

Achter in de zaal waar de quilts hingen, was een bijzondere hoek ingericht. Er werd gretig gebruik van gemaakt.

Toen we bijna de hele tentoonstelling hadden bekeken en gefotografeerd werd de publiekswinnaar omgeroepen. Dit is de winnaar.

Hierna vertrokken voor de laatste keer van het festival. Het gebouw was met posters van quilts versiert.

En dit is een blik op het uitzicht vanuit het gebouw.

Hier nog een paar foto’s van onze wandeling.

De wolkenkrabbers, een vogeltje en een bus met fiets. Dit is allemaal interessanter dan het uitzicht vanuit mijn hotelkamer. Hoewel deze foto van een verlichte lege parkeergarage best aardig is.

Tot slot een foto van mijn laatste avondmaaltijd in Houston. Een grote ceasar salade.

Nu zo lekker slapen, zodat ik morgen uitgerust aan de terugreis kan beginnen.