Weer thuis.

De terugreis begon met het inleveren van de koffer. Hij woog 49,5 lb en 50 was de limiet. Daarna door de beveiliging. Dat wil zeggen, schoenen, riem en horloge in een bak samen met de verdere handbagage. Weer aangekleed hebben we eerst geluncht. Voor de verandering een turkey-sandwich.

Als toetje een heerlijk ‘koekje’.

Bij de gate wachten we tot we weer in mogen stappen. Eenmaal in het vliegtuig duurt het nog we even voor we echt gaan. Alle tijd om nog een laatste foto te maken van een regenachtig Houston.

Al snel nadat we vlogen werden voor zien van een snackje en een drankje. Ondertussen heb ik lekker zitten naaien.

Deze keer vliegen we de nacht in. En dan zie je buiten de zon onder gaan.

En dan wordt je avondeten geserveerd. Deze dag bestaat alleen uit wachten en eten. Dit was het diner.

Na het diner werd het licht gedimd en kon er worden geslapen. Ik heb eerst nog zitten naaien terwijl ik keer naar Chicken little. Wat heerlijk dat er video on demand aanwezig is. Je kan kiezen uit meer dan 150 films. Vijf uur vliegen verder begint het ochtendgloren. Wat is de natuur toch mooi.

Het ontbijt heb ik niet op de foto gezet, maar je snapt dat we niets tekort zijn gekomen onderweg. Op Schiphol werden we overvallen door de kou. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten voor ik werd opgepikt door Miems. Eenmaal thuis eerst een lekkere bak koffie en Miems haar cadeau geven. Dit was natuurlijk niet te zien op eerdere foto’s Nu is het hopen dat het lukt om weer snel in het Nederlandse dagritme te komen.