Bekentenis.

Het is misschien raar, maar vrijdag ben ik met Miems naast de kookworkshop ook nog neer een quiltwinkel geweest. We werden hartelijk ontvangen in het Qilterspalet. En niet Miems, maar ik ging met een gevulde tas de deur uit. Na alle aankopen in Houston had ik toch nog een lapje nodig. De randstof voor de hexagonnetjesquilt. De lay-out is iets aangepast. De laatste zwart-witte piriamides zijn ook klaar en nu kan het in elkaar worden gezet. Hier eerst een foto van de aangepaste lay-out.

Bij de vorige lay-out werd al gevraagd of ik nog extra stofjes nodig had om het gat rechtsonder te vullen. Dat is lief aangeboden, maar niet nodig. Het gat wordt gevuld met de achtergrondstof waarop ik een tekst ga appliceren. Iets in de trant van ‘Vijf jaar stofjes kiezen’ Tot slot nog even een foto van die hoek met de achtergrondstof.