Bijzondere souvenir.

Naast de gebruikelijke souvenirs kreeg ik in Houston een idee om een uniek en bijzonder souvenir mee te nemen. De pins van de show en een leuk t-shirt heb ik ook gekocht, maar dit is een soort doe-het-zelfsouvenir. Wat ik op de tentoonstelling nog niet was tegengekomen, waren kraampjes vol met oude, antieke quilts. De prijs van die werkstukken lagen ver buiten mijn budget. Naast complete quilts verkochten sommige van deze winkels ook kussen, overgebleven blokken en stofresten. In een bak met blokken heb ik net zo lang ge graait tot ik een leuk blok gevonden had. Hier zie je waar ik mijn blok gevonden heb.

Het plan is nu om het blok met de hand te quilten en tot een miniquiltje voor mijn quilthuisje te maken. Dit is het blok waar ik voor ben gevallen. Ik mag hier van mezelf nog niet aan beginnen, maar ik kijk regelmatig naar alle leuke dingen die ik in Houston heb gevonden en dan kriebelt het erg. Een goede motivatie om verder te gaan met de lensquilt.