Bijzonder moment.

Dit is het 1200ste bericht dat ik schrijf sinds ik 14 september 2009 startte. Twee noodgedwongen verhuizingen en ruim drie jaar schrijven, zorgen voor dit getal. Het aparte is dat ik zonder de laatste wisseling nu weet dat het vandaag een bijzonder moment is. Na alle toestanden vind ik het de hoogste tijd voor een feestje. Ik trakteer. Niet op zelf gemaakte taart, hoewel ik erg blij ben met mijn nieuwe bakvorm.

Wat ik weggeef blijft nog even een verrassing. Als je verrast wil worden, laat dan bij dit bericht een reactie achter. Het enige dat ik wil weten is wat je lievelingskleur is. Je hebt de tijd tot woensdag 5 december. Ik zal om middernacht een lootje trekken.

11 gedachten aan “Bijzonder moment.”

 1. Wat fijn dat je blog weer in de lucht is. Had hem gemist. Wat een leuke taartvorm. Kan je een taart met verdiepingen bakken. En dan je 1200-ste blog… Wat een aantal! Leuk dat je dat wil vieren. Overigens is mijn lievelingskleur…geel.

 2. Gefeliciteerd met je 1200 bericht! Zal het je nooit nadoen. Wat een leuke taartvorm, had hem nog niet eerder gezien. Maak er maar lekkere taarten mee. Wie weet geniet ik wel een keer mee van een lekker stukje.
  Groetjes, Tineke. O jee ik vergeet nog iets. Kleur: blauw.

 3. Gefeliciteerd met je jubileum!

  Ik ben benieuwd wat je bedacht hebt als give-away………. maar ik ga voor de kleur turquoise!

 4. Rood is natuurlijk mijn lievelingskleur 😉 ik zou niet weten hoeveel blogjes ik heb geschreven, moet ik ook eens naar kijken. Maar 1200 is een hele berg en ik lees ze altijd heel erg graag…..
  Liefs
  Marina.

 5. Leuk dat je al zoveel berichten hebt geplaatst 1200. Dat is heel heeeeeel veel. Ik ben dan ook altijd wel nieuwsgierig over hoeveel bezoekers je hebt gehad in die 3 jaar tijd.
  Ik ben altijd in voor een verrassing en mijn lievelingskleur is natuurlijk blauw. Ik hoop er nog zeker 1200 berichten van jou te kunnen genieten blijf zo doorgaan.

 6. Joh, wat een boel berichten schreef je. Ik heb geen idee hoe veel ik er schreef, die van weblog heb ik nooit meer kunnen bereiken, helaas.
  Leuke taartvorm, zal vast wel van pas komen deze maand. Veel plezier er mee!

 7. hALLO Helma
  3 jaar in de lucht alweer, times flyes , mag ik je bedanken voor 3 jaar leesplezier.
  ik hoop dat je nog heel lang door kunt gaan met het schrijven van blogs.
  groetjes Jitske
  ps kleur voorkeur niet echt maar geel vind ik altijd vrolijk

 8. Van harte, Helma.
  Wat een boel berichtjes. Ik lees ze geregeld gezellig mee.
  En ook ik vind de taartvorm enig.
  Ik ben benieuwd naar de eerste taart die je erin gaat bakken.
  Die krijgen we vast nog wel te zien.
  Groetjes,
  Jessie

  Dezelfde kleur als Tineke: blauw.

 9. Hoi Helma,

  Gefeliciteerd hoor. 1200 wat veel!! Ik lees ze elke dag hoor. Ik hoop dat je er nog 1200 maakt. Graag wilk ik mee doen en mijn lievelingskleur is blauw. Ga zo door hoor. Liefs van Ineke.

 10. Hoi Helma,

  Gefeliciteerd met je 1200ste berichtje. Ik lees je blog onregelmatig, maar er staat altijd wel iets leuks op. Hoe is het trouwens met je New York Beauty?

  Groetjes
  Caroline

 11. Sjonge al weer zoveel berichten! Leuk om mee te lezen wat je zoal bezighoud. En ik doe graag mee met je verrassing. Trouwens een leuke taartvorm heb hem gelijk aan mijn dochter laten zien. Mijn lievelingskleur is lastig. Maar is zou denken dat paars toch wel de boventoon voert.
  in ieder geval hoop ik nog lang mee te kunnen lezen met je belevenissen.
  Groetjes Joke!

Reacties zijn gesloten.