Wanneer wordt een project een UFO?

Caroline vroeg hoe het mijn mijn NYB ging. Ik denk dat het hier om een echte UFO gaat. Een UFO is een unfinished object. En ik werk het liefst aan meerdere projecten tegelijk. Gewoon, omdat er zoveel verschillende technieken zijn en je soms in de stemming bent om achter de naaimachine te kruipen en soms lekker met de handwerkje op schoot op de bank wil hangen. Enige jaren geleden, geen idee welk jaar, ben ik begonnen aan paars/gele New York Beauty-quilt. Het was een gezamenlijk project van Quiltned, waar we de blokpatronen ruilde. Ik heb achttien blokken gemaakt van de tweeëndertig die ik er wilde maken.  Hier een foto van de blokken tot nu toe. Aanstaande zaterdag ga ik weer naar de UFO-dag  bij Marina. Wellicht is dit het project dat ik dan onder handen ga nemen.

6 gedachten aan “Wanneer wordt een project een UFO?”

 1. Wow, die zal ik graag van dichtbij bekijken a.s. Zaterdag. Heb nu een UFO van de vorige UFO dag op de longarm zitten, die blokken waren ouder dan 25 jaar,,, dus dit zijn nog jonge UFO blokken 😉 tot zaterdag!
  Groetjes
  Marina

 2. Je blog heeft me weer op de hoogte gebracht van jouw * wel en wee * , ga vrolijk verder ! Groetjes , ook aan Miems , van Rini

 3. OOOOh dat is jammer dat ie zomaar een ufo is geworden. Hopelijk ga je snel afmaken hij is te mooi om te laten liggen. Veel plezier en succes ermee

 4. TWEE EN DERTIG??????????? Het MAG toch ook kleiner, en “af”? Ik hoorde vaak zeggen “Finished is beautiful”. Bij jou hoef ik er echter niet aan te twijfelen dat je all 32 blokken maakt. Suces!
  Eigenlijk saboteer ik hiermee jouw goede voornemen….

 5. Hoi Helma,

  Zo jammer om deze niet af te maken. Het ziet er allemaal zo mooi uit. Het hoeven toch geen 32 blokken te worden, met twee erbij heb je ook al een mooie quilt.
  Tja, mijn NYB is al wel een top, maar moet nog gequilt worden. Alles heb ik ervoor in huis, alleen de tijd ontbreekt me.

  Succes met jouw NYB.

  Groetjes
  Caroline

Reacties zijn gesloten.