In verleiding gebracht.

Vanavond was de eerste Bee van dit jaar in de Lapjesgaard. Ik had geen fototoestel bij me dus geen foto’s van de show en tell. Het handige van  een Bee in een winkel is dat als je iets nodig hebt, je alles bij de hand hebt. Minput of nadeel is dan dat je ook in de verleiding komt om andere spulletjes mee te nemen. Dit pakketje kon ik niet laten liggen.

Ik heb ook al een idee wat ik er van wil maken. Vorig jaar was het jaar van de huisjesquilt. Dit jaar is er weer een project gestart. En deze keer zijn het hartjes. Als je er meer over wil weten. Klik dan hier.

Ik heb in EQ5 een lay-out gemaakt, zodat je een idee krijgt van mijn plan. Het idee is om dit quiltje te gebruiken om alle leuke pins die ik in Houston gekocht heb te showen. In ieder wit hartje een pin. Er is genoeg ruimte voor 39 exemplaren, meer dan genoeg voor het aantal pins dat ik nu bezit.

Handtekening

Eén gedachte over “In verleiding gebracht.”

Reacties zijn gesloten.