Drukke en geslaagde dag.

Vanmorgen begon het rondje Nederland dat ik vandaag gemaakt heb met een tripje richting Bussum. Daar kreeg Lotte eindelijk haar verjaardagscadeau. Dit boek moest natuurlijk gelijk worden voorgelezen.

 

Na een bakkie koffie werd de reis vervolgd naar Den Dolder. We kregen van Ineke instructie voor het maken van een dubbelzijdig schort. Ik ga zo nog even verder naaien. Foto´s van het resultaat zal ik morgen laten zien.

Inmiddels was het half een. Tijd om weer in de auto te stappen. Eerst naar Katwijk waar ik Linda oppikte om samen naar Sassenheim te rijden. Daar hebben we genoten van een heerlijke high tea. We hadden allemaal iets verzorgt. De tafel stond vol met allemaal lekkers. Zoals soesjes, mini tompouzen, vers fruit, sandwiches, zalmwraps, kaneelbroodjes, bonbons, en nog veel meer. Zelf had ik de ´s morgens versgebakken scones met clotted cream en eigen gemaakte jam meegenomen. Dom genoeg heb ik geen foto´s gemaakt, maar het zag er ongeveer net zo uit als op deze foto.

Terwijl we genoten van al dit lekkers hebben we ook lekker bij kunnen kletsen. Voor dat we het wisten was het weer tijd om naar huis te gaan. Alles bij elkaar een topdag.

Handtekening

2 gedachten aan “Drukke en geslaagde dag.”

  1. Inderdaad een druk dagje, zo zie je nog eens iets van NL!
    Zelf ook een drukke dag en nu even lekker aan het naaien met de Bali Pops Macaron, heerlijk even ontspannend bezig zijn….
    Groetjes
    Marina.
    P.S. Benieuwd naar je schort als die af is….

Reacties zijn gesloten.