De volgende tas.

Vanavond heb ik verder gewerkt aan de dubbelzijdige schort, maar hij kan nog niet op de foto. Daarom een berichtje over mijn tassencollectie. Na de eerste tas volgde een tas speciaal voor mijn quiltspulletjes. Hij is gemaakt om mijn grote snijmat en de lange lineaal in mee te nemen. De rij huisje zijn zo gemaakt dat hier precies mijn liniaal in past.

De andere kant heeft dezelfde huisjes, maar hier zijn twee vakken met een ritssluiting gemaakt. De tas is machinaal doorgequilt met groen madeira garen. Iedere midweek passen alle benodigdheden die ik denk nodig te hebben hier makkelijk in.

Handtekening

Eén gedachte over “De volgende tas.”

  1. Wat een heerlijke tas, je ruikt het voorjaar, en weet je zeker dat alles er in past? De vorige keer had je zoveel projecten bij je!En werkte aan alles mijn petje af!

Reacties zijn gesloten.