Keuzes, keuzes….

Aanstaande zaterdag is het weer UFO-dag in Den Dolder. Dat betekent dat er weer gewerkt wordt aan projecten die een hele tijd stil lagen. Vanavond keek ik vast even rond om te bepalen wat er meegaat. Ik vind het alleen erg moeilijk om te kiezen. Hier volgen een aantal mogelijkheden.  De Variahexagonnen.

De top van de New York Beauty moet worden doorgequilt.

Een andere mogelijkheid is de hexjes. Er liggen nog een paar rijen te wachten op verdere verwerking.

Of aan de slag met deze gezellige blauwe huisjes.

Natuurlijk kan ik ook nog één van de andere tien projecten die netjes zijn opgeborgen pakken. Gelukkig kan ik er nog een paar nachtjes over slapen voor ik moet beslissen.  Er is echter één ding dat al wel vaststaat. Ik ga niet alleen. Miems gaat ook mee.

Handtekening

3 gedachten aan “Keuzes, keuzes….”

  1. Super leuk jullie tweetjes op de UFO!! De huisjes en hexjes zouden mijn voorkeur hebben hoor!! Maar jij bent ook super goed in het doorquilten! Kom daar nu maar eens uit Helma. Ik zou het ook niet weten. Alles is leuk!! Tot zaterdag!

  2. Ik heb ook nog een “paar” zaken op de plank liggen… Mocht je niet genoeg keuze hebben!

  3. Oh wat straalt jouw New York beauty! Die bovenste is ook al zo vrolijk!
    Super Helma (je hebt straks weer een hoop te laten zien op Texel!)

Reacties zijn gesloten.