Lachen, kletsen en handwerken.

Het was weer een geslaagde dag in Den Dolder. We hebben gelachen, gekletst en tussendoor werd er ook nog met draad en naald gespeeld. We waren nog niet zolang binnen, toen Rini ons even gezelschap kwamen houden. Ik had een poppetje en verrassing voor haar. Ze ging helemaal blij de deur weer uit.  Op de foto zie je haar buit. Op haar blog kan je zien waar het poppetje en de druiven zijn gebleven. Klik hier voor een directe link.

En dan is het nu de hoogste tijd om te laten zien waar ik aan heb gewerkt. Begin januari vertelde ik over het hartjes-project dat dit jaar quiltend Nederland verovert. Ik heb besloten om mijn eigen variant met 40 hartjes te maken. De basis wordt gevormd door een charmpack van Hoffman. Daarop komen witte hartjes. Als dit quiltje klaar is, ga ik op de hartjes de leuke pins doen, die ik op verschillende tentoonstellingen heb gekocht. De afgelopen dagen heb ik alles voorbereid. En op dit moment zijn er twaalf hartjes klaar. En vanvond komen er zeker nog een paar bij.

Handtekening