Een echt kleine.

Een echt kleine wat, zul je je afvragen. Ik heb vorig jaar mei een nieuwe handtas gemaakt. Hij is heel leuk geworden, maar heeft toch een behoorlijk nadeel. Er kan veel te veel in. Met andere woorden hij is te groot. Tijdens de open dag in Den Dolder zag ik een leuk klein tasje. Ik heb  toen gelijk stof gekocht. Klik hier om het bericht van de open dag te lezen. Ineke heeft me vertelt hoeveel stof ik nodig had, maar verder ben ik geheel zelfstandig bezig geweest. Of hij echt hetzelfde is als het origineel betwijfel ik, maar dat kan mij niet schelen. Hij heeft drie vakken. Dit is de voorkant.

Het middenvak. Dit is afsluitbaar met de drukknoop.

En de andere voorkant, maar dan open, zodat je de voering goed kan zien.

Handtekening

2 gedachten aan “Een echt kleine.”

Reacties zijn gesloten.