Voor het eerst?

Vanmorgen keek ik even naar buiten. En wat zag ik?

Er lag een laagje sneeuw. Ik kan me niet herinneren dat het ooit eerder het geval was op mijn verjaardag. De sneeuwklokjes verdwenen in de sneeuw. De yuca was nog wel te herkennen.

Vanwege praktische redenen heb ik mijn verjaardag gisteren al gevierd met mijn familie. We hebben met elkaar genoten van deze hartige taarten.

Mijn verjaardagstaart was een citroen-rabarbertaart. De tweede keer net zo geslaagd als de eerste. Alleen heb ik hem nu niet op de foto gezet. Wil je hem toch even zien? klik dan hier voor nummer 1  Als jarige job heb ik heel veel felicitaties ontvangen. Ook werd ik verblijd met kaarten en zelfs een verftekening. Is het geen kunstwerk?

Als cadeau kreeg ik een bijdrage voor de fotoboeken die ik van dit blog wil maken. Ik ga dus maar snel aan de slag.

Handtekening

4 gedachten aan “Voor het eerst?”

  1. Van harte gefeliciteerd!!
    Mooi verjaars schilderij! Onze oudste heeft ooit twee van die kunstwerken van zijn meisjes laten inlijsten en ze doen niet onder voor het mooiste (officiele) kunstwerk. Het zit hem gewoon in de presentatie!

  2. Lieve Helma,

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je nog vele gezonde jaren!!
    Lieve groetjes van Ineke.

  3. Helma, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele mooie jaren er bij. Wel een beetje verlaat maar wel gemeent. Lieve groeten van Bep en tot volgend weekend.

Reacties zijn gesloten.