Ermelo, de eerste dag.

De dag begon met alle spullen in de auto laden. Het lukte deze keer makkelijk, omdat we slechts één naaimachine hebben meegenomen. De reis verliep rustig. De tomtom bracht ons rechtstreeks naar het juiste adres. Na een kopje koffie werden de spullen uitgeladen. Als gauw zag de zaal er zo uit.

Er is nog een tweede zaal, die ook gauw gevuld was.

Voor we het wisten was het tijd voor de lunch.

Na de lunch gingen weer snel aan de slag. ik nog geen foto’s gemaakt van de dingen waar we mee bezig zijn, maar wel kan ik de overheerlijke taart laten zien, waarmee we werden verrast bij de thee.

Na deze verrassing ben ik maar even gaan bewegen. Dat wil zeggen dat ik de koffer en tas met kleding en zo uit de auto heb gehaald en op de kamer gebracht. Hier zie je onze bedden. Mocht je het nog niet begrepen hebben, Miems is ook mee.

Ook nog even een foto van de badkamer.

Ook de hele middag werd er druk gewerkt en gesnuffeld tussen alle spullen die iedereen kwijt wilden. Door alle gezelligheid vloog de tijd voorbij. De kok kwam ons roepen dat het eten klaar was. Van de soep heb ik geen foto gemaakt, maar dit is het hoofdgerecht.

Hierna volgde een toetje. Wij kregen allemaal dit.

De enige die iets anders kreeg was de ‘jarige’ Anja. Echt genieten.

Dit is het voor nu. Ik kruip weer achter de naaimachine. Morgen vertel ik verder.

Handtekening

Eén gedachte over “Ermelo, de eerste dag.”

Reacties zijn gesloten.