Tripje Rijswijk.

Vanmorgen heb ik eerst gewerkt. Eenmaal klaar heb ik Miems opgepikt om samen naar Rijswijk te rijden. Als snel dwaalde we tussen de kraampjes en quilt door. Het was puur genieten. Leuke spulletjes bij de winkels. Een foto van mijn aankopen heb ik nog niet gemaakt. Wel heel veel foto’s van de quilts. Die zal ik pas zondag als te beurs sluit, tonen. Dan hebben de bezoekers morgen en zondag ook de kans om iets te zien wat nog niet op het internet is terug te vinden. Met deze foto zullen jullie het nu moeten doen.

We zijn ook nog even gaan kijken op de creabeurs gaan kijken. En ook daar verdwenen er een paar aankopen in de tas. Alles bij elkaar hebben we een geslaagde middag gehad. Nu ga ik kienen voor een nieuw dak voor ‘De Oude stal. ‘ Het honk van het kerkelijk jeugdwerk.

Handtekening