Weer iets nieuws.

Toen ik enkele jaren geleden tegen het bijzondere garen om sjaaltjes te breien aan liep, was ik aangenaam verrast. Steeds komen er nieuwe producten op de markt. En als je denkt dat er niets meer te ontdekken, komt er toch iets nieuws langs. Zelf heb ik meer dan genoeg sjaaltjes, maar een goede vriendin van mijn moeder draagt al enige jaren een wit sjaaltje met een zwart randje dat ik ook voor haar gemaakt heb. Miems kon het toen niet zelf doen. Het sjaaltje is wel aan vervanging toe, dus we hebben besloten dat dit nieuwe lint een prima vervanging gaat opleveren. Boven zie je een stuk van het ongebreide garen/lint. Onder zie je het resultaat als het gebreid is.

Handtekening

Eén gedachte over “Weer iets nieuws.”

  1. Leuk zomersjaaltje. Ik zag het op de beurs liggen, maar stond toen nog even in de twijfelstand (heb ik nu dus spijt van…)

Reacties zijn gesloten.