Bee in de Lapjesgaard.

Gisteravond was het weer bee in de Lapjesgaard. Deze keer waren we met een klein clubje. Heleen is bezig met een wervelwindquilt. Dom genoeg heb ik geen foto’s gemaakt van de blokken die op tafel lagen. Zuzana was een quiltje van de winkel aan het doorrijgen. Thuis was ze ook met doorrijgen bezig en omdat ze de quilt niet weer opnieuw wilde vastplakken, kon ze hem niet laten zien. Jitske liet ons dit leuke kattenblok zien. Het is de eerste van een BOM van negen.

Miems en ik lieten onze Illusions zien die we vorige week gemaakt hebben. Natuurlijk liet ik ook mijn minivogelhuisjes zien. Daar heb ik hier al eerder foto’s van laten zien. Wat ik nog wel op de foto moest zetten was de Four Winds van Miems. Ik hield de quilt omhoog en Zuzana heeft de camera bedient. Ik het geen fantastische quilt.

Handtekening