Even nagenieten.

Veldhoven was net als voorgaande jaren weer genieten. Mooie quilts om te bewonderen en leuke winkels om bij te snuffelen. En dingen te kopen natuurlijk. Hoewel ik niks nodig had, ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Naast een hele berg foto’s die ik vandaag nog hoop klaar te hebben voor publicatie, ook nog wat andere zaken. Alles staat op de foto.

Handtekening

2 gedachten aan “Even nagenieten.”

  1. Leuk.. Kom de komende dagen hier weer terug om de foto’s te bekijken. Op het moment ben ik weer aan het breien geslagen. Handzamer op dit moment… Als ik nu kan reconstrueren waar ik in de begonnen sokken indertijd ben blijven steken, dan kan ik die eerst afmaken! Geniet altijd van je weblog, al is het van verre.

  2. Leuk da je dat boek van Mother Earth ook hebt gekocht. Ik heb hem vorig jaar aangeschaft en ben nu allerhande “effen” batics aan het vergaren om er in 2014(?) aan te kunnen beginnen.

Reacties zijn gesloten.