Heel sentimenteel.

Hier in huis is een kleine verhuizing gaande. Nadat de houten vloer weer in de olie is gezet, kon de kamer opnieuw worden ingericht. Miems wilde graag haar antieke bureau, dat boven stond, beneden in gebruik nemen voor haar computer. Dat is geen enkel probleem. Alle lades werden eruit gehaald en het bureau stond beneden voor ze het in de gaten had. Toen begon ze met het sorteren van de inhoud de lades. En daar kwamen heel veel schatten uit. Een paar daarvan kreeg ik.

Het armbandje heb ik zelf op een kralenweefgetouw gemaakt. En het flesje bevat een 1 cent muntje. Hoe die er in is gekomen door dat smalle flessenhalsje is natuurlijk de grote vraag. Verder kreeg ik dit.

Mijn babyboek. Ik heb het met plezier gelezen en wil hier ook een bladzijde delen.

Die grote voeten klopt helemaal, hoewel gelukkig ben ik bij maat 42 gestopt.

Handtekening

Eén gedachte over “Heel sentimenteel.”

Reacties zijn gesloten.