Wat zouden jullie doen?

De rand zit aan de piramide-hexagon-quilt. Er zijn nog een mini piramide en twee losse hexagonnen over. En dan nu mijn dilemma. Voordat ik de rand er aan zat was mijn plan om de rechteronderhoek  gebruiken om de overgebleven hexagonnen te appliceren. Verder wilde ik daar een tekst/titel van de quilt in de trant van ‘5 jaar stofjes kiezen’ , ‘fabricchoice’ of zo. Ik zal eerste een foto laten zien van de hele quilt.

De extra hexagonnen ga ik er in ieder geval op vastzetten, maar verder twijfel ik.

Wat zouden jullie doen? De titel aan de voorkant of op het label met de details van de quilt? En hoe zou je de quilt noemen? Iedere hexagonnetje is geregen tussen 2007 en 2012. Alle stofjes zijn door mij gebruikt in een ander project. Het heeft een jaar gekost om de top met de hand in elkaar te zetten. En ik ga hem met de hand doorquilten. Suggesties op dat gebied zijn ook van harte welkom. Tot slot nog een foto van de hoek, maar dan met de losse hexagonnetjes net even anders.

Handtekening

4 gedachten aan “Wat zouden jullie doen?”

 1. Tekst aan de achterkant zetten op een b.v. grote hexagon. Naam vind ik moeilijk om voor een ander te bedenken. De quilt is wel mooi geworden ! Groetjes, Tineke

 2. Hoi Helma
  Tekst aan de achterkant.
  Naam: bv heksenwerk
  Quiltwerk; Bv van links onder naar rechtsboven en dat dan evenwijdig laten verlopen
  Sterkte ermee. ik ben benieuwd naar het eindresultaat
  Groetjes Gré

 3. Tekst aan de achterkant, ik geef mijn quilts heel zelden een naam, dus daar kan ik je niet mee helpen. Zeker weten? Quilten met de hand??? Er zitten wel heel veel naadjes in, ik zou het niet doen denk ik…
  Succes
  Marina.

 4. Wat is hij mooi geworden. Ik zou de naam aan de achterkant plaatsen en de naam heksenwerk vind ik heel leuk, al was het eigenlijk monnikenwerk….. Misschien zou ik nog wat extra kleine piramides maken en die met nog een aantal losse hexjes in de hoek strooien, ook echt tot helemaal de uiterste rechter hoek. groeten Mieke

Reacties zijn gesloten.