Voor wie het nog niet wist.

Google reader stopt per 1 juli. Deze handig service om blog te volgen houdt er mee op.

Het verdwijnen per 1 juli is al een tijdje geleden aangekondigd. Daarom heb ik al even een aantal alternatieve kunnen proberen. Voorlopig stap ik over naar bloglovin. De overstap was makkelijk en alle blogs die ik volgde zijn netjes meegekomen. Het werrkt net iets anders als google reader, maar het begint al te wennen. Het is in ieder geval beter dan steeds langs een lijst blogs surfen zonder te weten of er een nieuw bericht is.

Handtekening

Eén gedachte over “Voor wie het nog niet wist.”

  1. Hoi Helma,

    Blog lovin gaat dat niet via face-book? Ik zit namelijk niet op face-book, ik weet dus niet of ik je weblog dan nog kan volgen. Dat zou ik wel heel jammer vinden!

    Groeten van Rian.

Reacties zijn gesloten.