Hoe hoort het eigenlijk?

Iedere quilter heeft zijn eigen manier om zich de basisvaardigheden eigen te maken. Er worden basiscursussen gevolgd of zoals ik in boeken gelezen en gewoon gestart. Het niet volgen van een basiscursus levert mij meestal geen problemen op, maar soms denk ik dat ik toch een paar fijne kneepjes van het vak niet heb meegekregen. Daarom leek de workshop Apliquick om te leren hoe je met de speciale staafjes extra netjes kan appliceren echt iets voor mij. En ik bleek niet de enige te zijn. Ze gaan in de komende weken negentien keer deze workshop geven. Vanavond ben ik aan de beurt. Dit quiltje wordt er gemaakt. De foto heb ik van de site van het quilterspalet. De winkel waar de workshop gegeven wordt. Is het geen schatje?

Handtekening

Eén gedachte over “Hoe hoort het eigenlijk?”

Reacties zijn gesloten.