Machinaal quilten.

Maanden geleden kwam Marina naar me toegelopen. Mag ik je wat vragen? Zie je het zitten om een workshop machinaal quilten te verzorgen? Het heeft wat denkwerk gevraagd, maar er is nu een voorbeeld en daarmee een plan. Hier zie je een foto van de hele voorbeeld quilt.

In het voorbeeld heb ik niet alleen onopvallend garen gebruikt, zodat op de foto sommige motieven beter te zien zijn, als de andere. Daarom heb ik ook een paar detail foto’s.

In dit blok heb ik gemeanderd in combinatie met sterretjes. Het garen verloopt en dat maakt dat niet alle sterren even hard stralen.

En een golvend raster met wit garen. Deze foto’s halen het natuurlijk niet bij het echt zien van de quilt. Dat is mogelijk tijdens de open dag, Zaterdag 14 september in Marina’s quiltcorner.  Dan verzorg ik ook een kleine demonstratie.  Als nu al denkt, dit wil ik leren. Kijk dan even op de cursuspagina bij marina (klik hier)

 

Handtekening