Nog een mooie gelegenheid.

Gisteravond was het weer Bee in de Lapjesgaard. We houden dit jaar geen zomerstop. Deze keer was ik de gastvrouw en dat betekent dat je voor wat lekkers bij de koffie zorgt en een sapje en een hartige snack voor daarna meebrengt. Natuurlijk was dit voor mij een goed moment om nog eens een taart te bakken. Dit kwam er deze keer uit de oven.

Dat gat in het midden moest natuurlijk gevuld worden. Ik heb gekozen voor een blauwe bessen mousse. En daarna heb ik de taart ook

nog wat versierd.

Hij smaakte ook deze keer niet verkeerd. Tijdens de show & tell heb ik slechts een paar foto’s gemaakt. Allereerst deze leuke hoesjes om een notitieboekje van Lia

En dan de blokken van de BOM waar Zuzana mee bezig is.

Tijdens haar vakantie heeft Zuzana deze sterren gemaakt. Nu is het puzzelen om een leuke lay-out te maken.

Meer foto’s heb ik niet gemaakt. Volgende keer beter.

Handtekening