de derde tentoonstellingsdag.

Vandaag begon zoals alle dagen met ontbijt en een wandeling richting de tentoonstellingshallen. Tijd om nog meer foto’s te maken van al die mooie quilts. Allereerst een Nederlandse prijswinnaar. Wat mij betreft echt een topstuk.

Naast alle inzendingen voor de wedstrijd zijn er ook speciale exposities. Een daarvan is verzorgt door EQA. Hier heb ik een collage van gemaakt.

Bij een aantal van die speciale exposities mag je geen foto’s maken. Dat snap ik wel, maar vind ik ook erg jammer. Een van de niet te fotograferen exposities wordt verzorgt door drie Nederlandse quiltsters. Het bord kon ik nog net op de foto zetten, maar dat is dan ook alles.

Gelukkig is er nog genoeg ander werk dat ik hier met jullie kan delen. Zoals daar zijn de miniatuurquilts.

 

 

 

 

 

En de winnaar in deze categorie.

En met mijn vinger erbij krijg je een idee hoe klein deze quilt echt is.

Dan een collage van weer een bijzondere expositie.

De quilt hieronder hoort ook bij deze serie.

Het motief vond ik zo intrigerend dat ik er echt met mijn neus bovenop heb gestaan om te zien hoe het in elkaar zat. Daarom heb ik ook een detailfoto gemaakt.

Tussen het foto’s nemen door heb ik regelmatig een plekje gezocht om even te zitten en een hapje te eten en te drinken. Gelukkig lukt het vrijwel altijd om een stoel te bemachtigen.

Weer fris en fruitig loop je tegen de stand aan van de zwerfkattenorganisatie. Ze hebben daar een paar heel schattige quilts hangen.

Een kat als een prinses op de erwt. En dit vrolijke quiltje.

Morgen verder met foto’s maken.

Handtekening

Eén gedachte over “de derde tentoonstellingsdag.”

  1. Ik kan mij voorstellen dat het echt genieten is daar. Nog veel plezier. Ik geniet alleen al van de foto’s

Reacties zijn gesloten.