Een idee.

De vlucht verliep soepel en na het taxiën over heel schiphol stonden we zo buiten. Vandaag heb ik vooral door gebracht met Sara mijn nichtje. Ze blijft vannacht ook slapen, zodat we morgen naar het zwembad kunnen. Daarom heb ik nog geen tijd gehad om de 709 foto’s bij te werken en sorteren. Nog even geduld, ze komen zeker. Wat ik wel nu wil delen is het volgende.

Van de eerste blokkenruil hingen een aantal quilts. Allemaal leuke resultaten. Dom genoeg kan ik nu maar één foto vinden met twee van deze quilts.

Mocht je denken dit is wellicht iets voor mij of hier wil ik meer over weten. Voorbeelden van de eerste ruil en ook de eerste blokken van de tweede ruil vind je op hun site. Natuurlijk ook de regels en wat je moet doen om deel te nemen. Klik hier om je er verder in te verdiepen.

Handtekening