De week is voorbij gevlogen.

Zo meteen nog ontbijten en een laatste kopje koffie en dan gaan we weer richting huis. Hoever iedereen is gekomen zal ik vanavond of morgen laten zien. Nu eerst een foto van het mini pakje dat Miems maandag af had. Het poppetje zit op een zelf gebreide sprei. En links in een zakje het begin van een hexagonnetjes deken/vloerkleedje.

Op het allerlaatste nippertje heb ik nog twee hartje voor Verdanda gemaakt. Het is geen moeilijk blok, maar zo aan het einde van een gezellige maar intensieve week ging het niet helemaal vlekkeloos. Gelukkig bestaat het tornmesje.

De tassen worden weer ingepakt en dan begint het grote sjouwen om alles in de auto te krijgen. Op de terugweg is het wel altijd makkelijk, gewoon alles wat rondslingert in een tas of doos mikken en dan stouwen maar.

Nu wacht het uitgebreide ontbijtbuffet op me.

Handtekening

2 gedachten aan “De week is voorbij gevlogen.”

  1. Oh helma wat heb ik weer genoten van al je belevenissen.
    Zo herkenbaar en ik mag weer in november nu al weer zin in.
    Hoop je op de open dag te zien bij marina.

Reacties zijn gesloten.