Een dagje Alkmaar.

De auto geparkeerd vlak bij de kerk en toen was het zoeken naar de ingang. Bij het zien van dit bord wist ik dat ik goed zat.

In de kerk waren niet alleen quilts te zien. Mijn oog viel op deze maquette.

Morgen is de laatste dag van de tentoonstelling en pas dan zal ik alle foto’s delen, maar ééntje zal er toch delen. De echte victorie woogie boogie van Mondriaan bestaat uit heel veel lagen verf en tape over elkaar. Deze stoffen versie is zeker van dichtbij veel netter als het origineel dat in het Haags Gemeente museum te vinden is.

Mijn aankopen zijn deze keer bescheiden geweest, maar na Birmingham en Texel waren er weinig wensen meer over. De kaarten van het quiltersgilde en een hun pin. Sint en Piet als knoop en de meeuw is voor bij de strandhuisjes.

Handtekening

Eén gedachte over “Een dagje Alkmaar.”

Reacties zijn gesloten.