Demonstratie en de trekking.

De dag begon vandaag vroeg. Voor half acht de deur uit, zodat ik lekker vroeg in Den Dolder kon zijn. Daar was het open dag bij Marina’s quiltcorner. De hele dag was het een komen en gaan van mensen.Veel bekende kwamen even binnen wippen om te kijken naar de demonstraties van Marina, Ineke en mijzelf. Dit najaar verzorg ik een workshop machinaal quilten en dat demonstreerde ik natuurlijk. Dom genoeg geen fototoestel meegenomen, dus alleen een foto van de half klare quilt. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, maar er is nog plek. Mocht je interesse hebben kijk dan voor de details op de site van marina. www.quiltcorner.nl  Daar vind je ook de workshops die Ineke en Marina verzorgen.

En dan is het de hoogste tijd om de trekking te verrichten. Allereerst bedankt voor alle leuke reacties. Er zijn tien gegadigden. En dat levert tien lootjes op.

Voor ik laat zien wie wint, nog een kleine hint over de prijs. Ik ga iets maken in jullie lievelingskleur. Ineke verzorgde vandaag een leuk demonstratie van dit voorwerp. Iedereen die vandaag in Den Dolder is geweest, weet nu wat is zo ga maken. En dan eerst wat schudden voor  ik niet één, maar twee lootjes trek. Ik kan het niet laten. Dit zijn de winnaars.

Dames, sturen jullie me even jullie adresgegevens. mijn mailadres heldejong@hotmail.com. Als het even wil gaat jullie prijs morgen nog op de post.

Handtekening

Eén gedachte over “Demonstratie en de trekking.”

  1. Ik vond je flanel quilt vandaag ook zo’n leuk idee! Een goede manier om te oefenen en er toch een leuke quilt mee te maken! Hoop dat er nog een paar aanmeldingen komen voor je cursus… Stoelen genoeg 😉
    Groetjes
    Marina.

Reacties zijn gesloten.