Ze worden echt gebruikt.

De laatste stap bij het maken van een quilt is het bevestigen van het label. De afgelopen jaren kreeg ik (en alle andere deelnemers) tijdens de midweek op Texel altijd een leuk label van Rini. Deze keer kreeg ik er zelfs twee. De Illusion en de Jellyroll-quilt lagen alleen nog te wachten op dit label. En voor ik de labels weer ergens erg zo goed zou opbergen dat ik ze niet meer terug kon vinden, heb ik ze maar bevestigd en van extra informatie voorzien.

Handtekening

Eén gedachte over “Ze worden echt gebruikt.”

  1. Goed gedáán Helma .
    Je gaat meanderen las ik bij Marina ! Geweldig.
    Het zijn geweldige tasjes als je naar een groot feest gaat en je wilt je iPhone e.d .nog hebben als je er van terug komt !
    Niet dat dit iets nieuws is hoor ! Ik ken ze uit mijn jeugd !
    Groetjes , R.

Reacties zijn gesloten.