Mini’s

Het ministrandquiltje is klaar. Eerste een foto en daarna zal ik uitleggen waarom ik het belangrijk vond om dit quiltje snel af te ronden.

En dan nu de reden van het snelle afmaken. Gistermorgen was de eerste bijeenkomst van de miniquiltclub.  Iedere maand krijgen we een drietal patronen. Deze keer was het thema herfst. Een quiltje met vogelhuisjes, eentje met pompoenen en eentje met een halloweentafelereeltje. Het was lastig kiezen, maar het is gelukt. De eerst quiltje dat ik ga maken heeft leuke pompoentjes erop. Aan het einde van de ochtend had ik twaalf pompoenen voorbereid om te appliceren. Het eerste steeltje was ook klaar. Nog elf te gaan. Dom genoeg heb ik geen foto’s gemaakt. Hier slechts een foto van mijn onderdelen. Ik ga nu gauw verder met dit miniquiltje.

 

Handtekening

Eén gedachte over “Mini’s”

Reacties zijn gesloten.