En toen waren het er twee.

Allereerst even laten zien hoever ik ben met de Dreambird-sjaal.

Zover was ik zaterdagmiddag. En toen dacht ik toch eens kijken hoeveel wol ik nu heb gebruikt. En na alles op de weegschaal te hebben gelegd en wat berekeningen werd duidelijk wat ik al vermoedde. De hoeveelheid blauw gemêleerd garen die ik gekocht had, was veel te weinig. Volgens het patroon had ik één bol nodig, maar mijn berekening kwam uit op net iets meer dan drie bolletjes.  Daarom ben ik gelijk gestopt met breien en heb ik Marina een mailtje gestuurd in de hoop dat zij de wil nog te koop heeft.

En omdat het toch zin had om te breien heb ik de sjaal op een pen overgezet en ben met een tweede sjaal begonnen. Deze keer de goedkope wol van de Wibra in een simpel patroon. Zover ben ik inmiddels.

Handtekening

2 gedachten aan “En toen waren het er twee.”

  1. Wel een kunstig stukje werk de bovenste sjaal, maar wat je nu maakt van Wibra wol liegt er ook niet om. Weet jij trouwens hoe Marina die vierkantjes breit van de restjes sokken wol? Heb het haar gevraagd, maar ik krijg geen reactie. Ben al aan het oefenen, maar ik krijg steeds meer steken en het worden geen vierkantjes..

  2. Hpi Helma
    hoe heet het patroon van de Fienna wol van de wibra, want ik heb daar ook een aantal bollen van gekocht.
    Ik hoop dat Marina nog van die blauwe wol heeft want ook die sjaal word mooi
    groetjesm Jitske

Reacties zijn gesloten.