Bijna op de helft.

De tweede sjaal waar ik aan begonnen ben, is inmiddels bijna voor de helft klaar. Het is een patroon dat heel simpel is en dat je afrond als je de sjaal groot genoeg vindt.  Voor de sjaal heb ik twee bollen wol gekocht en als ze op zijn is de sjaal klaar. Het wordt wel steeds lastiger om de sjaal op de foto te zetten. Het is nu nog net gelukt, maar de volgende keer kan ik hem niet meer uitleggen zonder de steken van de naald af te laten glippen.

Handtekening

2 gedachten aan “Bijna op de helft.”

  1. Ik ben met het zelfde patroon aan de gang, en ik kan hem inderdaad niet meer fatoenlijk op de foto zetten,, brei hem door tot mijn garen op is, breit lekker weg, (dat zegt wat voor een niet zo’n breister)

  2. Wat een geweldig garen van de wibra, ik heb hem hier nog niet kunnen ontdekken. En misschien een hele brutale vraag maar waar heb je het patroon van de omslagdoek vandaan? Ik besteed mijn breiwerk altijd uit, kan het wel zelf maar het duurt mij te lang…..
    Alvast bedankt voor je reactie, en veel plezier met breien, groeten Jolanda

Reacties zijn gesloten.