Wat een juweeltjes.

Afgelopen zaterdag heb ik naast de miniquiltjesclub ook nog een bezoek gebracht aan Veldhoven. Bij binnenkomst werd ik gelijk begroet door Rini. Zij ging op gewekt weer naar huis. Er waren nog meer bekende, zoals Zuzanna, Heleen, Annemieke, Annelies, Jessie, Tineke, Gré en Louise.  Nu ik niet om tien uur, maar later binnen liep, besloot ik eerst op zoek te gaan naar de zaken die op mijn wensenlijstje stonden. Dit zijn mijn aankopen.

Eenmaal geslaagd met shoppen, heb ik mijn fototoestel te voorschijn getoverd en ben de quilts gaan vastleggen op de gevoelige plaat. Allereerst natuurlijk de BEST OF SHOW.

En nog een detailfoto. Wat een plaatje.

De rest van de foto’s heb ik twee flimpjes gemaakt. In het eerste de deelnemers aan de wedstrijd en de quilts die rondom de winkeltjes hingen.

Het tweede filmpje begint met een verkeerde dia, maar daarna volgen de quilts die in dezelfde zaal hingen als de wedstrijdquilts.

Bij het vertrek zag ik dat er ook nog quilts in de doorloop tussen de twee zalen hingen en zelfs in de foyer. Helaas was toen de tijd op, anders had ik ze als nog op de foto gezet.

Handtekening

2 gedachten aan “Wat een juweeltjes.”

Reacties zijn gesloten.