UFO-dag

Hoewel Marina is Houston zit, is de winkel gewoon open. En deze keer verzorgde Ineke de UFO-dag. Je kiest thuis een project waar je mee bent vastgelopen en samen met Ineke komt je weer uit de startblokken. Dit zijn de projecten waar de andere mee bezig waren. Allereerst Christien, die lekker aan het quilten was. De top heeft ze in september tijdens de midweek op Texel gemaakt.

Naast Christien, haar zus, Annemaar. Op Texel had ze een japanse puzzel tot een tas gemaakt. Nu had ze een eerdere poging bij zich. Aan het einde van de dag zaten de eerste rijen aan elkaar. Deze UFO wordt zeker een quilt.

Sytske heeft vandaag ook haar japanse puzzelquilt onder handen genomen. Ook zij had nu de eerste rijen aan elkaar, zoals het schema dat voorschrijft.

Clare was bezig met het doorquilten van een hele schattige windmill-quilt.

Alie zat lekker op de hand te patchen. Ze maakte deze schattige sterretjes.

De enige die met een nieuw project starten was Greetje. Ze kon niet toen de workshop Capistrano werd gegeven, dus mocht ze vandaag aanschuiven. Eerst mallen maken en stof snijden.

Daarna netjes met de hand aan elkaar naaien. Ze werkte vandaag met stof resten om het patroon te leren kennen. Voor ze weg ging had ze een tas vol mooie blauwe en witte lapjes om echt met aan de slag te gaan. Dit is haar testwybertje.

Van mijn eigen activiteit heb ik nog geen foto’s gemaakt. Daarop zullen jullie moeten wachten tot morgen. Ik ga nu namelijk verder breien aan mijn sjaal. Hij is bijna af en ik wil graag zien hoe hij wordt.

Handtekening

Eén gedachte over “UFO-dag”

Reacties zijn gesloten.