De hoogste tijd.

De Sint en zijn pieten zijn al weer ruim een week in het land. De hoogste tijd om dit miniquiltje te onthullen.

De houten knoopjes kocht ik in Alkmaar tijdens de Algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde bij Funny button. Zij hadden een ander miniquiltje met deze knoopjes hangen. Mijn grachtenpandjes heb ik van het internet geplukt. Tot slot nog een paar sterrenknoopjes toegevoegd en laat nu de Sint maar komen.

Dit is de afbeelding die ik heb gebruikt voor de grachtenpanden. Als je goed kijkt zie je dat mijn versie een spiegelbeeld is van het origineel.

Handtekening

2 gedachten aan “De hoogste tijd.”

  1. Echt om in de sinterklaas sfeer te komen. Die is hier afwezig. Wij hebben dat een paar keer geprobeerd, maar het werd niks “in den vreemde”. Dus dan maar op naar Thanksgiving (overmorgen), normaal een feestdag ZONDER kado’s. Maarre… dit jaar valt het samen met Chanoeka.

Reacties zijn gesloten.