Bijna een meter.

De update wekelijkse update van mijn handquilt vorderingen wordt verschoven naar zaterdag. Het wordt dan Sashi-ko op Zaterdag. En dus een ander bericht vandaag. Namelijk de update over mijn breiwerk. De sonnenegel-sjaal groeit gestaag. Kijk maar.

De sjaal is nu bijna een meter lang. Nog niet lang genoeg, dus nog even verder breien. Sinds dit weekend doe ik het breien volgens de continentale manier. Ik had hier al we eerder overgehoord, maar zag er het nut niet echt van, maar ik ben helemaal om. Het is in het begin even wennen, maar nu gaat het net zo snel als het ‘gewone’ breien en het is minder belastend voor mijn schouders. Hieronder een kort filmpje met de basis, hoewel ik mijn draad iets anders vasthoud, zag mijn breien er in het begin net zo uit. Inmiddels gaat het een stuk soepeler.

Handtekening

2 gedachten aan “Bijna een meter.”

  1. Hoi Helma, wat leuk dat jij ook de Sonnensegel breit. Heel ander garen, heel ander effect. Maar wel superleuk. Het breit erg lekker weg he? En het motiveert zo goed om “nog even een streepje erbij te breien”. De mijne schiet ook goed op. Mijn doel is om die voor de kerst af te hebben. Kerst 2013 welteverstaan.

  2. zou hem ook wel willen maken, maar snap niet goed in welke pen je nu moet meerderen, weet wel dat het in het witte is, dus in welk pen meerder jij groetjes Jitske

Reacties zijn gesloten.